Τέλος στα προβλήματα και στις απορίες σας

Εάν σας συμβεί κάποιο ατύχημα, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της ζημίας, από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες χωρίς να ταλαιπωρηθείτε , και προπάντων χωρίς να εκταμιεύετε χρήματα για την πληρωμή της ζημίας . Με απλές διαδικασίες και τα πλέον απαραίτητα λιγοστά δικαιολογητικά που θα χρειαστούμε από εσάς , προχωρούμε στην είσπραξη της ζημίας , χωρίς << ψιλά >> γράμματα και ασάφειες

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Εάν δεν έχετε οδική βοήθεια , και σας συμβεί κάποιο ατύχημα και ακινητοποιηθει το όχημα σας , σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ για την μεταφορά του οχήματος σας , στις εγκαταστάσεις της Ανδρεαδης ΑΕ ( η παροχή ισχύει μόνο για τον Ν.Θεσσαλονικης ) .
Παρέχουμε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για όσους έχουν ανάγκη κατά την διάρκεια της επίσκεψης να έχουν αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους .
Παραλαβή και παράδοση από τον χώρο σας , γνωρίζοντας τα στενά και πιεστικά ωράρια που έχουμε όλοι μας , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σας απαλλάξουμε από μια επιπλέον μετακίνηση .
Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από το ατύχημα , το αυτοκίνητο σας περνά από Τεχνικό Έλεγχο 12 σημείων , καταγράφοντας και ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη , για τυχόν φθορές η ελλείψεις που έχουμε εντοπίσει . Μαζί βρίσκουμε λύσεις , παρέχοντας εκπτώσεις σε εργασίες και ανταλλακτικά .
Πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνίτες , με πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνικής κατάρτισης , χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα και υλικά , για άρτιο αποτέλεσμα επίσκεψης .Τα υλικά βαφής που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρίας PPG , επιλογή κατασκευαστών αυτοκινήτων
Γραπτή Εγγύηση 12 μηνών σε εργασίες και ανταλλακτικά , με την σφραγίδα της Ανδρεαδης ΑΕ .
Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών , γίνεται πλύσιμο ΔΩΡΕΑΝ .

Διευρυμένο ωράριο παράδοσης και παραλαβής αυτοκινήτου , σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις καθημερινές από τις 8.00 – 18.00

Εάν στο αυτοκίνητο σας , έχετε μικρά << λακουβακια >> όπου δεν έχει φύγει το χρώμα του αυτοκινήτου , η έχει υποστεί το αυτοκίνητο σας ζημίες από χαλάζι ,αναλαμβάνουμε να το επισκευάσουμε με την μέθοδο PDR ,γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς βαφή . ( την υπηρεσία την προσφέρουμε και όταν εμπλέκεται ασφαλιστική εταιρία )
Εάν στο αυτοκίνητο σας , είτε με το πέρασμα του χρόνου έχει θαμπώσει το χρώμα του , η θέλετε να δώσετε μια φρεσκάδα στο χρώμα του , αναλαμβάνουμε το γυάλισμα του εξωτερικού μέρους , με αλοιφές ειδικών προδιαγραφών .
Πολλές φορές οι εμπρόσθιοι φανοί από την πολυκαιρία θαμπώνουν από άλατα , με αποτέλεσμα να μην έχετε σωστή φωτεινότητα και να δυσκολεύεστε τα βράδια με την οδήγηση . Εμείς έχουμε την λύση επισκευης τους , με μια ειδική μεθοδολογία , του δίνει ένα άριστο αποτέλεσμα , κάνοντας τα να φαίνονται σαν καινούρια.
Εάν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ( σαλόνι – πάτωμα – ουρανός – τέντα cabrio ) έχετε φθορές η ζημίες , αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση τους , από πιστοποιημένους τεχνίτες .